Medvěd Kodiaq viděn v Berlíně

K premiéře svého velkého SUV s názvem Kodiaq zvolila značka Škoda Berlín. Vůz úctyhodných rozměrů si mohli prohlédnout novináři z celého světa na galavečeru, kterého se účastnil i Karel Gott a řada dalších hvězd. S délkou 4,70 m, až sedmi místy k sezení a obrovským zavazadlovým je tento vůz prvním velkým SUV české automobilky. Nejnovější model značky vstoupí na trh začátkem roku 2017. 

SKODA KODIAQ - WORLD STATIC PREMIERE, Berlin 1.9.2016

SKODA KODIAQ – WORLD STATIC PREMIERE, Berlin 1.9.2016

„S vozem Škoda Kodiaq se vydáváme objevovat nové světy,“ vysvětluje předseda představenstva společnosti, Bernhard Maier. „S naším prvním velkým SUV dobýváme pro značku nový segment a s ním i nové trhy a skupiny zákazníků. Novinka rozšiřuje modelovou paletu značky o skutečně silný model, díky jehož konceptu, výraznému designu a možnosti být kdykoliv online, bude značka ještě atraktivnější, poskytne ještě více komfortu, jistoty a informací v reálném čase.“

Paletu motorů pro uvedení modelu Kodiaq na trh tvoří pět agregátů, dva motory TDI a tři TSI. Jejich zdvihový objem se pohybuje od 1,4 do 2,0 l, výkon od 92 kW (125 k) do 140 kW (190 k). Benzinové i naftové agregáty mají turbodmychadlo, přímé vstřikování paliva a splňují požadavky emisní normy EU 6. Všechny motory jsou vybaveny systémem Start-Stop, rekuperací brzdné energie a výkonným tepelným managementem, spotřeba tak zůstává i přes vysoký výkon nízká.

Nabízíme vám fotografie modelu i snímky ze slavnostního představení. Velkou reportáž s podrobnými informacemi o modelu najdete již brzy v novém vydání časopisu AutoforDrive, na webu se můžete těšit ještě dnes na velkou fotogalerii.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru