Black and White Edition od modelu Civic Type R

Společnost Honda představila dvě atraktivní speciální edice svého výkonného hatchbacku Civic Type R. Verze Black Edition a White Edition ke standardní výbavě přidávají stylistická vylepšení a unikátní provedení interiéru.

2KRR16CONFIGCRYSTBLKKG_FR34_BLKEDT

Tyto edice, které vycházejí ze špičkové úrovně výbavy GT tohoto „závodního vozu pro každého“, obsahují výrazné červené prvky na předním i zadním spoileru a provedení krytů zpětných zrcátek a bočních křídel spoileru v metalické barvě Rally Red.

U Black Edition jsou široký přední spoiler, snížené boční prahy, zadní difuzor a 19palcová kola z lehké slitiny provedeny v lesklé černé barvě, zatímco zbytek vozu je lakován černou perleťovou barvou Crystal Black Pearl. Verze White Edition si zachovává lesklý černý zadní difuzor, ale přední spoiler, prahové lišty a kola jsou společně se zbytkem karoserie sladěny ve známé bílé barvě Honda Championship White.

V interiéru jsou sedadla obou speciálních edic čalouněna semišovou černou tkaninou s červenými akcenty a s dvojitými švy. Výdechy větrání jsou lemovány červenými doplňky. Bohatá standardní výbava zahrnuje dvouzónovou klimatizaci, multimediální systém Honda CONNECT se satelitní navigací Garmin, prémiový audiosystém s CD přehrávačem, osmi reproduktory a s výkonem 212 W, světelný senzor pro automatické rozsvěcení světlometů, dešťový senzor plus přední a zadní parkovací senzory.

Verze Type R Black Edition a White Edition jsou rovněž vybaveny pokročilým systémem podpory řízení Honda (ADAS). Tento komplexní soubor bezpečnostních technologií zahrnuje varování před čelní srážkou, varování před neúmyslným opuštěním jízdního pruhu, automatické přepínání dálkových světel, detekci objektů v mrtvém úhlu, asistenta pro couvání z parkovacího místa a rozpoznávání dopravních značek.

2KRR16CONFIGCHAMPWHTKG_FR34_WHTEDT



Facebook

Nejčtenější

Nahoru