Dlouhou cestu na dovolenou zpříjemní audiokniha

Cesty autem na dovolenou trvají i několik hodin a rodina se brzy začne nudit. Proč si tedy neposlechnout audioknihu. Může to být napínavá detektivka, ale také veselé příhody strašidlácké rodiny nebo příběhy oblíbeného Saturnina. Nechte se inspirovat naším výběr a zvolte si tu pravou audioknihu pro vás. Dospělí si rádi poslechnou napínavé detektivní pátrání, velcí i malí ocení dobrodružné romány a děti se zaručeně ztiší u strašidelných příběhů.

Kruh (audiokniha)

Kruh
Druhý díl francouzské bestsellerové série s kriminalistou Martinem Servazem
Bernard Minier
V domě je nalezena mrtvá žena. Někdo ji spoutal a utopil ve vaně. U bazénu na zahradě sedí její student a milenec, který si na nic nepamatuje. Je to vrah? O několik dní později se najde další mrtvé tělo… Klidné univerzitní městečko v Pyrenejích je rázem na nohou. Do vyšetřování se vloží Martin Servaz, protože hlavním podezřelým se stane syn jeho bývalé lásky. Zkušený policista se tentokrát pouští do nejnebezpečnějšího a zároveň nejosobnějšího případu své kariéry.

 

V lese visí anděl (audiokniha)

V lese visí anděl
Samuel Bjørk
Policejní detektiv Holger Munch se chystá do důchodu, v němž si chce užít vážnou hudbu, matematické hádanky a pokuřování cigaret. Jenže Norskem právě otřásají podivné vraždy šestiletých holčiček, které někdo obléká do bílých šatiček a nechává v lese s cedulkou „Cestuji sama“ na krku. Munch se tak musí postavit do čela speciální jednotky a hlavně přesvědčit Miu Krügerovou, slavnou vyšetřovatelku, aby se vrátila do služby. Podaří se jim Norsko zbavit strachu, že se v lese objeví další malý anděl?

Saturnin (audiokniha)

 

Saturnin
Zdeněk Jirotka
Tento humoristický román napsal Zdeněk Jirotka už v roce 1942 a dodnes je aktuální. Dočkal se více než patnácti knižních vydání, fi lmového i divadelního zpracování. Ve filmu zazářil v roli svérázného sluhy Saturnina
Oldřich Vízner, který se také ujal hlavní role v audioknize. I díky jeho dokonalému podání se z obyčejných věcí stávají neobyčejné a dobrodružství číhá doslova za každým rohem.

Merde_audio

 

Merde! Rok v Paříži
Stephen Clarke
Poslechněte si téměř pravdivý a neuvěřitelně vtipný záznam událostí, které se přihodily (nebo nepřihodily) britskému spisovateli a novináři během deseti let, kdy žil ve Francii. Knihu „Merde!“ vydal původně v nákladu
200 výtisků a chtěl ji prodávat přes svou webovou stránku a rozdávat přátelům. Po čtení v Kanadském knihkupectví v Paříži a recenzích v tisku se však kniha stala světovým bestsellerem, takže Stephen Clarke zanedlouho musel napsat další pokračování.

Bez názvu-11

 

Ducháčkovic rodina aneb Strašidla mezi námi
Sandra Vebrová
Seznamte se s Ducháčkovými! Tatínek Mlživoj, maminka Blanka a jejich tři neposední potomci jsou milá strašidla, kterých se rozhodně nemusíte bát. Lidí se sice trošku straní, ale když na to přijde, ráda jim v mnohém pomohou. Zvědaví duchové Simon, Olívie a Bubi jsou samá lumpárna, samý strašidelný nápad, takže o dobrodružství a zábavu nebude nouze. Oblíbenou knihu Sandry Vebrové čte Václav Vydra.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru