Největší centrum v Koreji má mít Hyundai

Automobilka Hyundai poprvé představila návrh svého největšího centra v Koreji. Hyundai Motorstudio má vyrůst v Goyangu, asi třicet minut cesty severozápadně od hlavního města Soulu. Reprezentativní centrum největšího korejského výrobce automobilů má návštěvníkům nabídnout kromě představení nejnovějších modelů aut i nejrůznější kulturní zážitky, jako jsou výstavy a koncerty.

Hyundai Motorstudio Goyang_2

Podobná centra již Hyundai provozuje v samotném Soulu a Moskvě. Každé motorstudio působí v rámci určitého tématu – studio v Soulu se soustředí na prezentaci kultury a umění. Plánované Motorstudio v Goyangu nabídne atrakce pro rodiny s dětmi nebo mladé lidi hledající zábavu a vzrušení. V plánu je speciální výstavní zóna, nabídka nejrůznějších zážitků spojených s jízdou v autě, servisní centra, restaurace a značkové obchody.

Návrh motorstudia pochází z dílny světoznámé rakouské architektonické skupiny DMAA (Delugan Meissl Associated Architects). Celá budova, ve které jako materiál převažuje sklo, má plochu 16 719 metrů čtverečních a rozkládá se na celkem čtrnácti podlažích – devíti nadzemních, přízemí a čtyřech podzemních patrech.

Hyundai plánuje výstavbu podobných center v Pekingu a několika dalších světových metropolích.

Hyundai Motorstudio Goyang_1



Facebook

Nejčtenější

Nahoru