Značka DS zve na road show

Již čtvrtý ročník DS TOUR odstartuje ve středu 18. května v Praze 9 v OC Letňany. Pro účastníky to znamená exkluzivní příležitost otestovat kompletní modelovou řadu DS.  A pokračovat bude až do začátku června v dalších 8 místech České republiky.

DS3

DS3

Během DS Tour se v premiéře návštěvníci seznámí s novým luxusním hatchbackem DS 3. S vozem DS 3 jsou často spojována slova jako „ikona“, „jedinečný výrobek“, „auto, které poznamenalo svou dobu“… Tato slova jsou výsledkem nabídky osobních úprav na míru, která je pro tento model typická. Tyto úpravy umožňuje velký výběr odstínů karoserie a střechy (v současné době 78 možných kombinací) a pravidelné limitované edice. Nově se v tomto voze objevuje motorizace 1.2 PureTech 110 spřažená s automatickou převodovkou EAT6. K zapůjčení bude i verze DS 3 Cabriolet v novém módním odstínu karoserie Žlutá Pegasse.

Kromě této novinky se bude možno svézt i novým vozem DS 4 Crossback s úsporným motorem BlueHDi o výkonu 180 k a s automatickou převodovkou. Pro zájemce je připravena i vlajková loď, a to DS 5 Hybrid4, verze kombinující dieselový motor s elektrickým pohonem.

dst30



Facebook

Nejčtenější

Nahoru