Ford začal přijímat žádosti o koupi supersportu GT

Zájemci, kteří by se chtěli stát majiteli nového supersportovního automobilu Ford GT, mohou ode dneška podávat své žádosti elektronicky.

Ford GT_1

Omezený objem výroby inspiroval oddělení Ford Performance k vytvoření speciálního selektivního nákupního procesu, který Fordu pomůže vybrat potenciální majitele nového supersportovního modelu. Schválené zájemce pak bude jednotlivými kroky provázet nová služba Ford GT Concierge Service.

„Nákupní proces je v případě Fordu GT unikátní a odpovídající exkluzivitě našeho nového supersportovního modelu,“ řekl Henry Ford III, globální marketingový ředitel Ford Performance. „Zákazníky Fordu GT vnímáme jako výrazné ambasadory Ford Motor Company a těšíme se na to, že jim budeme moci poskytnout služby stejně výjimečné jako samotný vůz.“

Nový Ford GT je technicky nejvyspělejší sériový model v historii značky. Ford ho považuje za výkladní skříň svých nejaktuálnějších inovací v oblastech aerodynamiky, snižování hmotnosti a motorů EcoBoost.

Internetový konfigurátor umožňuje zájemcům i fanouškům sestavit si Ford GT jejich snů a následně vlastní konfiguraci sdílet prostřednictvím sociálních sítí. Vedle kombinací barev, kol a materiálů zprostředkuje konfigurátor také představu o variantách provedení interiéru.

GT Configurator: frozen white Ford GT race red stripe overhead

Ford GT nabídne výběr z osmi barev laku karoserie včetně velmi žádané modré Liquid a čtyř provedení interiéru. Osm barevných variant laku lze doplnit jedním ze sedmi odstínů dekoračních pruhů, přičemž ale některé kombinace z konfigurátoru nemusí být při zahájení výroby Fordu GT (koncem letošního roku) k dispozici.

Ford GT se zařadí k nejvzácnějším modelům v historii Fordu. Výroba bude omezena na 250 kusů ročně a první vlna objednávek pokryje dva roky výroby – tedy 500 vozů.

První kolo příjmu žádostí přes internet se uzavře 12. května 2016 v 11:59 hodin.

Konfigurátor je k dispozici i pro zájemce z ČR, kteří si tak ode dneška svůj Ford GT mohou sestavit sami.

 



Facebook

Nejčtenější

Nahoru