Ženeva – RAV4 hybrid v safíru

Toyota v Ženevě představuje vedle novinky Toyoty C-HR, jejíž produkční verze má na autosalonu světovou premiéru,  i RAV4 Hybrid. Jedná se o výstavní vůz, jenž předznamenává budoucí vývoj tohoto modelu.

rav4-showcar-03

Tato Toyota RAV4 Sapphire Hybrid je vyvedena v jedinečné modré barvě. Safírová modř je nejen na karosérii, ale rovněž na náraznících a bočních prazích, což doplňují chromové lišty. Modrá zdobí i znak RAV4, jedná se o barvu symbolizující všechny hybridní modely značky. Chrom dále zdobí mřížku a střešní ližiny. Celkový dojem podtrhují 20“ kola.

Modrá barva je i v interiéru. Najdeme ji na výdechách ventilace, které jsou v barvě Hybrid Blue, a na sedadlech s koženým čalouněním, kde je v podobě modrého prošívání. Konzole je obložena klavírní černou.

Ač se nová RAV4 Hybrid začala prodávat teprve nedávno, v Toyotě už přemýšlí, jakým směrem se dále vydají a jak tento model vylepší. Vystavená safírová RAV4 Hybrid poodhaluje některé vlastnosti, které budou nabízeny zákazníkům již v blízké budoucnosti. Celobarevný exteriér bude přidán v dohledné době a například kožená sedadla jsou již nyní k dispozici (volitelná výbava). Další designové prvky vystaveného vozu čekají na odezvu od zákazníků.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru