Ženeva – Volvo XC90 Excellence

Nejluxusnější vůz v 89leté historii společnosti Volvo Cars, exkluzivní čtyřmístné Volvo XC90 Excellence, zažívá svůj evropský debut na letošním autosalonu v Ženevě.

Za svůj exkluzivní charakter vděčí tento vůz rozšířenému využívání kůží potažených povrchů, koženému čalounění nejvyšší kvality a ručně vyráběným křišťálovým skleničkám švédské sklářské značky Orrefors.

Komfort samostatných zadních sedadel s možností mnoha nastavení, s masážní funkcí a se speciálně navrženými opěrkami hlavy je dále zvýšen ledničkou, dvěma sklopnými stolky a držáky nápojů s funkcí chlazení i ohřívání.

Volvo XC90 Excellence, jež je postaveno na modulární platformě SPA vyvinuté automobilkou Volvo, je ve standardu vybaveno oceňovaným plug-in hybridním motorem T8 Twin Engine, který nabízí tři různé jízdní režimy: Pure, Hybrid a Power. Volvo XC90 Excellence je schopno při nízkých emisích dosáhnout výkonu až 407 koní.

Vůz lze nyní na některých trzích objednat v rámci exkluzivního online prodeje, což odráží rostoucí důležitost digitálního prodeje v prodejní a marketingové strategii automobilky. Pokud jde o online prodej, tento model kráčí ve šlépějích Volva XC90 First Edition, jež bylo v limitované edici 1 927 individuálně číselně označených vozů prodáváno výhradně online prostřednictvím webových stránek. Všechny vozy, které měly svým počtem oslavit rok založení automobilky Volvo, byly vyprodány během 48 hodin od zahájení prodeje (rok 2014).

Online prodej Volva XC90 Excellence byl nyní zahájen ve Švýcarsku, Francii, Belgii a Lucembursku, na jaře se přidá i Čína.

 



Facebook

Nejčtenější

Nahoru