Zetor by Pininfarina vyjíždí

ZETOR ke konci roku 2015 představil nové designové směřování v podobě konceptu ZETOR by Pininfarina. Od té doby zpráva o spolupráci s kultovním italským studiem Pininfarina doslova obletěla svět a o traktoru se hovoří jako o nejvíce „sexy“ traktoru, nebo jako o „nejsportovnějším“ zemědělském stroji. Designový koncept bude během roku cestovat za zákazníky.

ZETOR by Pininfarina byl již na konci ledna k vidění v Polsku na mezinárodní výstavě Polagra Premiery v Poznani. Po skončení veletrhu se model vrátil zpět do Brna.

V první polovině února se nový koncept představí i na National Farm Machinery Show v Louisville, v americkém státě Kentucky. I když na výstavě nebude fyzicky přítomen, američtí farmáři a návštěvníci výstavy se mohou seznámit s projektem a odnést si se sebou vizuály a informace k ZETOR by Pininfarina, ale i k traktorům značky ZETOR. Další aktivity a představení novinky na jednotlivých trzích se připravuje.

Traktor bude postupně prezentován v dalších zemích. Nebude-li traktor na cestách, je možné si jej prohlédnout v brněnské ZETOR GALLERY. V této chvíli je jisté, že ZETOR by Pininfarina bude přítomen na výstavě TECHAGRO 2016, která se koná začátkem dubna.

ZETOR by Pininfarina ztělesňuje designový koncept a směr, který bude v horizontu několika nejbližších let aplikován na modelové řady traktorů ZETOR. Cílem představené vizualizace budoucnosti je poskytnout zákazníkovi moderní, atraktivní a nadčasový design.

ZETOR, tradiční česká značka zemědělské techniky, existuje na trhu od roku 1946 a působí v řadě států po celém světě. Doposud bylo prodáno více než 1,3 milionu traktorů této značky.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru