Tom Cruise a BMW M5 v novém filmu Mission: Impossible – Fallout

Exkluzivním automobilovým partnerem dalšího snímku studií Paramount Pictures a Skydance Media z legendární série „Mission: Impossible – Fallout“, který se v kinech objeví 27. července, je BMW.

P90307957_lowRes_mission-impossible-f

BMW je partnerem této kultovní filmové série od roku 2011 a v následujícím filmu opět ukáže celu řadu svých produktů. Součástí spolupráce je také speciální marketingová kampaň.

V novém filmu bude Ethan Hunt (Tom Cruise) se svým týmem IMF (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) a známými spojenci (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) bojovat o čas poté, co se hlavní mise nezdaří. Ve filmu natočeném Christopherem McQuarriem se objeví také Henry Cavill, Angela Bassett a Vanessa Kirby. Týmu agentů bude pomáhat nejen nové BMW M5, ale také mnoho dalších modelů BMW, včetně BMW řady 5 Sedan z roku 1986, BMW řady 7 a motocyklu BMW R nineT Scrambler.

BMW M5 ve filmu vypadá velmi přitažlivě zásluhou použití charakteristických dílů z programu příslušenství M Performance, mezi něž patří černé rámečky masky chladiče a karbonové kryty vnějších zpětných zrcátek. Výkonný osmiválcový motor 4,4 litru s technologií M TwinPower Turbo o výkonu 441 kW/600 k (kombinovaná spotřeba paliva: 10,5 l/100 km, kombinované emise CO2: 241 g/km) spolu s nově vyvinutým sportovně naladěným pohonem všech kol M xDrive zajistí, že v BMW M5 bude mít Cruisův Ethan Hunt vždy dostatek výkonu a trakce k tomu, aby se vypořádal se svými protivníky.

P90307955_lowRes_mission-impossible-f

V jedné z hlavních scén, jež představuje honičku vysokými rychlostmi v ulicích Paříže, bude k vidění motocykl BMW R nineT Scrambler. V jiné „vysokooktanové“ scéně se objeví také sedan BMW řady 5 z roku 1986, ze slavné minulosti BMW, který se tak bude podílet na vytváření nových standardů pro akční scény v moderních filmech.

P90307954_lowRes_mission-impossible-f



Facebook

Nejčtenější

Nahoru