V Praze se sešli jezdci stáje Formule 2 a České Missky

V Praze se sešli jezdci historicky první české stáje v seriálu Formule 2 a nejkrásnější dívky republiky ze soutěže Česká Miss. Nechyběli zajíčci Playboy, ani sexy hostesky.

Ceske_Miss_formule

Celé odpoledne mohli fanoušci motorsportu obdivovat monopost reprezentanta šampionátu F4 Toma Beckhäusera a hlavně formuli 2 vítěze z Monaka Antonia Fuoca. Největšími hvězdami odpoledne byli jezdci F2 Antonio Fuoco a Louis Delétraz. Ital Antonio před pár týdny vyhrál jeden z nejprestižnějších závodů celé sezóny – sprint v křivolatých uličkách Monte Carlo. Obrovský úspěch pak dokonal Švýcar Louis Delétraz, který tam suverénně obsadil druhé místo.

Siskova_Beckhauser_Zendeli

Tyto dva borce doplnili kolegové z Formule 4 Tom Beckhäuser a Lirim Zendeli.  Zatímco pilot s makedonskými kořeny, bochumský rodák Zendeli s obrovským náskokem vede průběžné pořadí německé F4, Beckhäuser coby nováček sbírá důležité body. Pátým do party neohrožených jezdců je talentovaný Petr Ptáček. Ten jezdí převážně italskou F4.

V rámci akce byly předány třem nejkrásnějším dívkám – nové České Miss Lee Šteflíčkové, I. vicemiss Janě Šiškové a II. vicemiss Tereze Křivánkové – klíčky od vozů Hyundai Kona (Křivánková pak dostala na vlastní žádost Hyundai i10 v automatu). 

zajicci_formule

Palce jezdcům můžeme držet už 22.- 24. června, kdy se jede další díl seriálu Formule 2 na slavném okruhu Paula Ricarda ve Francii. Jako vždy v této sezóně budou závody i tentokrát součástí kolotoče Formule 1.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru