Škoda ukázala skici městského SUV pro Čínu

Nový model byl speciálně navržen vyvinut dle požadavků čínských zákazníků. Nové městské SUV je třetím členem rodiny SUV pro čínský trh. Model bude poprvé představen krátce před autosalonem v Pekingu.

ŠKODA-for-China-1

Krystalické designové prvky, které jsou společné všem SUV značky, mají odrážet robustní vzhled modelu a zároveň zdůrazňovat jeho elegantní detaily a prvotřídní kvalitu. Jedním z vrcholů letošního autosalonu Auto China 2018 v Pekingu bude premiéra nového městského SUV. Škoda přizpůsobila nové městské SUV požadavkům čínských zákazníků. Jak je patrné ze skic, mřížka chladiče a světlomety tvoří v přední části vozu jednotnou linii. Robustní design zvýrazňují také plastové designové elementy v oblasti prahů, přecházející v lemy blatníků. Dávají tak vyniknout designu kol. Zadní skupinové svítilny mají typický krystalický design.

ŠKODA-for-China-2

Na čínském trhu představuje podíl SUV na celkovém prodeji značky v prvním čtvrtletí více než 30 %. Čína je největším trhem značky, který přispívá více než čtvrtinou k celosvětovému počtu vozidel dodaných zákazníkům. V loňském roce zvýšila Škoda počet dodávek vozidel v Číně o 2,5 % na 325 tisíc kusů. Rok 2017 je také nejúspěšnějším rokem v historii značky na čínském trhu od jejího opětovného vstupu v roce 2007.

ŠKODA-for-China-3



Facebook

Nejčtenější

Nahoru