Shell a šéfkuchař Sajler uvádí nový koncept občerstvení

Dnes představila společnost Shell svůj nový koncept rychlého občerstvení delibyShell pro čerpací stanice v ČR. Ve spolupráci se známým šéfkuchařem Filipem Sajlerem připravili speciální menu, ve kterém se odráží prvky moderní gastronomie založené na tradičních postupech a vysoké kvalitě použitých surovin.

shell

Nový koncept byl dosud spuštěn v pilotním provozu na dvou dálničních čerpacích stanicích a vyžádal si zásadní rekonstrukci interiéru prodejen. V roce 2018 se nový koncept objeví na dalších deseti dálničních čerpacích stanicích.
V plném formátu se nové pojetí projeví na dálničních čerpacích stanicích, kde po zásadní rekonstrukci interiéru přináší širokou nabídku kvalitních, chutných a čerstvě připravovaných jídel.

Vlastní prodejní formát je postaven na čtyřech základních pilířích – novém konceptu rychlého občerstvení, nabídce kvalitní kávy, fresh baru a příjemném posezení.

V menu nově upravených stanic v Popůvkách na D1 a v Příšovicích na D11 je nyní standardně teplá polévka a úplnou novinkou jsou pak speciality z grilu – 4 druhy předpřipravených hlavních jídel (např. kuřecí špíz se salátem Coleslaw) s možností výměny příloh, dětské menu nebo oblíbené wrapy. Dosavadní nabídku hot dogů doplnily hot dogy americké. Příznivcům studené kuchyně přijde například vhod čerstvě připravovaný Fit croissant s krabí pomazánkou, výběr z čerstvě připravených baget anebo předbalený sortiment občerstvení.

Filip Sajler společně se specialisty společnosti Shell vytvořil 6 jídel podle nejmodernějších gastronomických trendů. Tři z nich budou v rámci předbaleného sortimentu dostupné na většině čerpacích stanic Shell. Příkladem je oblíbená bageta Bánh mi, jejíž původní receptura pochází z Vietnamu. Filip je rovněž autorem receptury jednoho amerického hot dogu nebo Krůtí šunky ve švédském chlebu s fíky a špenátem.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru