FMX Gladiator Games už zítra v Praze

Létající motorkáři už jsou v Praze. V sobotu se představí v O2 areně na FMX Gladiator Games. Dnes testují pevnost nájezdových ramp a synchronizují své skoky. Kultovní akce plná burácejících motorů a extrémních výkonů pokaždé zajistí atmosféru plnou napětí, kterou tak milují malí i velcí fanoušci adrenalinu.  A jak se na svá vystoupení těší její hlavní aktéři – světoví jezdci FMX?

 FMX GG_1

Během pátečního dopoledne probíhala stavba scény a všichni „gladiátoři“ byli připraveni podat své nejlepší výkony. Odpoledne proběhly zkoušky, ze kterých bylo zřejmé, že ačkoliv už zítra svedou jezdci lítý boj o nejlepší triky, jsou rádi, že se vidí a vztahy mezi nimi jsou velmi přátelské.

Martin Koreň, český jezdec, představil koncepci scény, která se po loňském ročníku, kdy jezdci skákali do kříže, vrací ke klasickému rozložení ramp. Jezdci jich budou mít k dispozici 10 odrazových ramp, na kterých budou své skoky synchronizovat, takže ve vzduchu bude v jednu chvíli několik strojů najednou.

Diváci se těší na domácí jezdce, Petra Piláta a bratry Podmolovi, kteří si pro tento speciální den, kdy mají jednu z mála možností předvést své umění domácím fanouškům, připravili novinkové triky. Filip Podmol skočí dvojité salto vzad a Libor, na speciálně zkonstruované rampě, předvede salto vpřed. Oba triky diváci uvidí v ČR vůbec poprvé.

Ze zahraničních hvězd se představí například Edgar Torronteras, Daniel Bodin, nebo Davide Rossi.

FMX GG_2

FMX Gladiator Games

Nejstarší freestyle motokrosová akce v Evropě, konající se každoročně během podzimu v Praze. Divákům nabízí nejlepší FMX triky hvězd světové freestyle motokrosové scény, adrenalinovou zábavu, elektrizující atmosféru i podívanou pro celou rodinu.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru