Přijíždí nový C4 Cactus

Citroën odhaluje kompaktní hatchback C4 Cactus. Jde o výraznou změnu, protože se sice drží principů svého segmentu z hlediska technologií a motorů, ale odlišuje se svým charakterem a komfortem. Vůz využívá program Citroën Advanced Comfort a v Evropě poprvé představuje nové odpružení podvozku s kapalinovými tlumiči – Progressive Hydraulic Cushions – PHC, které vytvářejí dojem „létajícího koberce“, a ve světové premiéře se u něj objevují sedadla Advanced Comfort. Na trhu objeví v prvním čtvrtletí 2018.

William CROZES @ PLANIMONTEUR

V roce 2016 Citroën uvedl na trh model C3, v roce 2017 následovala SUV C3 Aircross a C5 Aircross a nyní pokračuje kompaktním hatchbackem C4 Cactus.

Citroën navázal na svůj vlastní technologický odkaz spojený s hydraulickým odpružením. Přináší na evropský trh odpružení podvozku s tlumiči s hydraulickými dorazy (Progressive Hydraulic Cushion – PHC) a ve světové premiéře sedadla Advanced Comfort.

Vůz svoji odlišnost prosazuje díky nové přední masce, novému tvaru blatníků a hladké zadní strany s novými světly s LED diodami vytvářejícími 3D efekt. Vůz upoutá grafickými prvky, jež jsou pro značku Citroën typické a jež zdůrazňují tvar karoserie. Patří mezi ně prvky Airbump ve spodní části dveří, nepřerušený pás oken a plovoucí střecha, přední dvouúrovňová maska nebo zadní podpis s LED diodami a 3D efektem. Vůz nabízí 31 kombinací individualizace exteriéru. V nabídce je 5 stylů interiéru.

Vůz představuje generační skok z hlediska zvukové izolace a výbavy díky 12 podpůrným prvkům řízení a 3 technologiím využívajícím mobilní připojení.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru