BMW X7 iPerformance – nová vlajková loď?

Odhalením konceptu BMW X7 iPerformance ve Frankfurtu nad Mohanem BMW Group představuje zcela nové pojetí luxusu v podání značky BMW. Koncept X7 iPerformance ztělesňuje toto pojetí ve formě výrazného exteriéru, tvořeného záměrně soustředěnými křivkami, a kombinuje ho s velkorysým šestimístným interiérem, zredukovaným na to nejzákladnější: elementární tvary, špičkové materiály a nejmodernější technologie překypující konektivitou.

P90275913_lowRes_bmw-concept-x7-iperf

Označení iPerformance prozrazuje přítomnost průkopnické technologie BMW eDrive, která je spojená se zážehovým motorem BMW TwinPower Turbo. Společně tvoří mimořádně hospodárnou a dynamickou plug-in hybridní pohonnou jednotku.

Tato studie nabízí pohled na budoucí podobu sériového vozu, který se představí v roce 2018. Připravované BMW X7 je součástí největší modelové ofenzivy v historii značky. Jako součást strategie NUMBER ONE>NEXT se BMW Group snaží podstatně zvýšit své tržby a zisky v kategorii luxusních vozů. A BMW X7 v tomto ohledu hraje klíčovou roli. Nová vlajková loď rodiny X rozšiřuje nabídku BMW v kategorii luxusních vozů a redefinuje koncepci luxusu značky BMW. Rovněž zahrnuje jeden z nejdůležitějších prvků firemní strategie NUMBER ONE>NEXT, a to rozšíření působnosti v třídě luxusních vozů.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru