Nový Rolls-Royce Phantom je v Praze

V České republice byla odhalena zcela nová tvář vozu Rolls-Royce Phantom. Model přináší jedinečné vylepšení v podobě tzv. Galerie.

Phantom exterior2 lores

Ta je zcela novým prvkem a doposud nevídaným konceptem v celém odvětví automobilů. Vůbec poprvé za uplynulých 100 let výrazně proměňuje palubní desku a dodává jí nový rozměr. Majitelé vozu se mohou těšit na individualizované umění v interiéru vozu, které najdou po celé šířce této skleněné pasáže.

Phantom přináší do modelové řady zcela nový prvek DNA a vybízí k přehodnocení vozu z hlediska současného umění. Zcela nová hliníková architektura tvořící nový Phantom je lehčí, tvrdší, tišší a technologicky pokročilejší. Srdcem nového Phantomu je zcela nově zkonstruovaný 6.75litrový V12 motor, který tiše bije a zároveň poskytuje perfektně sladěný poměr síly a výkonu. Tvůrci do vozu citlivě umístili taktéž převodovku podporovanou systémem SAT (Sattelite Aided Transmission), řízení zadní nápravy a nesčetné množství technologií zajišťujících přirozený zážitek z jízdy. Nový Phantom je tak nejvíce technologicky pokročilým vozem Rolls-Royce, který se kdy na silnicích objevil.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru