Známe ceny faceliftovaného Nissanu X-Trail

Nissan X-Trail, světově nejprodávanější SUV, je nyní k dispozici s řadou vylepšení, která mají zvýšit úroveň kvality. Modernizovaný crossover zároveň dostal řadu nových inovativních technologií, které zlepší funkčnost a úroveň bezpečnosti.

nissan x-trail

Nissan při modernizaci svého vlajkového crossoveru vycházel také z názorů a zpětné vazby zákazníků a snažil se posílit pozici X-Trailu jako vozu pro rodinná dobrodružství.

Byla zachována stávající nabídku motorů – zážehový motor 1.6 DIG-T 163 koní a dva dieselové motory 1.6 dCi 130 k a 2.0 dCi 177 k; 6stupňovou manuální převodovkou nebo automatickou převodovku Xtronic, stejně jako dva typy pohonu – přední nápravy nebo 4×4.

Nový X-TRAIL se nabízí ve 4 stupních výbavy: Visia, Acenta, N-Connecta a Tekna.

Základní výbava Visia standardně obsahuje šest airbagů, asistent rozjezdu do kopce s funkcí AutoHold (u verzí s manuální převodovkou), tempomat a omezovač rychlosti, LED denní svícení, elektricky nastavitelná a vyhřívaná vnější zpětná zrcátka, manuální klimatizaci, audiosystém se 4 reproduktory, USB a Bluetooth. Cena modelu v této verzi začínají od 522 400 Kč.

Nejvyšší úroveň výbavy – Tekna – nabízí standardně 19” hliníková kola, LED přední světlomety s adaptivním  systémem osvětlení (AFS), bezpečnostní systém Safety Shield (Inteligentní parkovací asistent, Systém sledování mrtvého úhlu, Inteligentní rozpoznání únavy řidiče, Monitorování pohybujících se objektů, Inteligentní monitorování provozu za vozem při couvání), vyhřívaná přední a zadní sedadla, elektricky nastavitelná přední sedadla, vyhřívaný volant a kožené čalounění, prémiový audiosystém BOSE s 8 reproduktory. Ceny Nissanu X-Trail v této specifikaci začínají na 779 000 Kč.

nissan x-trail2

Některé z prvků výbavy vyšších verzí jsou k dispozici jako volitelné za příplatek v nižších úrovních. Ve verzích N-Connecta a Tekna je součástí volitelné výbavy třetí řada sedadel a v nejvyšší úrovni výbavy jsou volitelně sedadla z hnědé kůže s prošíváním a černými segmenty.

Nový Nissan X-Trail je dostupný v 10 barvách exteriéru, včetně 4 nových: oranžové, červené, metalické modré a tmavě hnědé.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru