Nový Isuzu D-MAX přichází na český trh

Isuzu D-MAX je všestranný partner s dlouhou životností pro všechny, kteří chtějí přemísťovat co nejvíc. Stejně jako jeho předchůdci, i nový D-MAX je velmi robustní, splňuje vysoké nároky na bezpečnost a je možné jej individuálně přizpůsobit různým potřebám a účelům.

EXTENDED CAB 4WD LS EU LHD

U dvoumístného modelu Single Cab se 6 stupňovou manuální převodovkou je možné se rozhodnout pro pohon pouze zadní nápravy, nebo k dodatečně připojitelnému pohonu všech čtyř kol. U modelu Space Cab s uspořádáním míst 2+2, případně u pětimístného modelu Double Cab, patří připojitelný pohon všech čtyři kol k sériovému vybavení. D-MAX je v kabinových verzích Single Cab a Space Cab (u všech modelů s pohonem na všechna čtyři kola) k dostání také jako verze „Cab a Chassis“.

V provedení Single Cab s 2,31 m využitelné ložné délky a 1,57 m ložné šířky (vnitřní rozměry) a nákladovou možností až 1225 kg (2WD), případně  1081 kg (4WD), nabízí vůz úctyhodnou kapacitu na přepravu objemného a těžkého nákladu.

REGULAR CAB 4WD STANDARD EU LHD

Optimálního kompromisu v nabídce prostoru kabiny a objemu nákladu dosahuje varianta 2+2 Space Cab s vnitřními rozměry ložné plochy 1,80 m (délka) a 1,53 (šířka) a nákladovou rezervou až 1026 kg. Dveře v provedení Space Cab se otevírají protisměrně, čímž usnadňují nakládání a vykládání, či vstup do kabiny.

Vyšší nároky na cestovní pohodlí a reprezentaci splňují čtyřdveřové pětimístné modely Double Cab. Při vnitřních rozměrech ložné plochy 1,55 m délky a 1,53 m šířky a užitečným zatížením až 991 kg se dá velmi snadno zvládnout i přeprava velkého nákladu.

ISU_Pressebilder_Detail_72dpi_RGB_3

Výkonný turbodieselový motor s přímým vstřikováním „common rail“ s mezichladičem stlačeného vzduchu spojuje nejlepší jízdní a pracovní vlastnosti. Motor dosáhne výkonu 120 kW (165 k). Hnací mechanismus o objemu 1,9 litru dosahuje maximální točivý moment  360 Nm v rozpětí otáček 1.800 až 3.200.

Motor odpovídá emisní normě Euro 6, což znamená nižší spotřebu a nižší emise CO2, a to dokonce bez přidávání SCR syntetické močoviny (Ad Blue). Pokud jde o kombinaci normy spotřeby pohonných hmot s hodnotami mezi 6,2 a 7,8 l/100 km (v závislosti na konstrukční verzi a výbavě) a odpovídajících emisí CO2 s hodnotami 163 – 205 g/km, jedná se o nejhospodárnější a nejekologičtější D-MAX všech dob.

Základ kvality a spolehlivosti D-MAXu tvoří vyztužená kabina, vysoce kvalitní konstrukce karoserie s vysokopevnostním rámem vozidla a oboustranně galvanizovanými ocelovými plechy.

ISU_Pressebilder_Detail_72dpi_RGB_1

Ke standardnímu vybavení vozu patří protiblokovací brzdový systém (ABS) s elektronickým rozdělováním brzdných sil (EBD), inteligentní brzdový asistent, který aktivně podporuje nouzové brzdění, kontrola stability (ESC) a kontrola trakce (TCS), denní svícení s technologií LED, asistent jízdy do kopce (HSA) a sjíždění svahu (HDC) a celkově šest airbagů (pro řidiče a spolujezdce, boční a hlavové). Bezpečnostní vybavení zahrnuje i výztuhu dveří proti bočnímu nárazu, bezpečnostní sloupek řízení, tříbodové výškově nastavitelné bezpečnostní pásy a přitahovač pásu vpředu a také upevnění dětských sedaček ISOFIX.

Bezpečnost a dobrou průchodnost v náročných terénních podmínkách umožní dostatečná světlá výška a maximální boční náklon až 49° ve verzích 4WD s připojitelným pohonem předních kol a redukčním převodem. Na všechny modely poskytuje firma 5 let záruky a do najetí 100 tisíc kilometrů.

Ceny začínají na 591.750 Kč vč. DPH za verzi Single Cab 4×2.

ISU_Pressebilder_Detail_72dpi_RGB_6



Facebook

Nejčtenější

Nahoru