Škoda Karoq na Tour de France

Tour de France může začít. Karoq v sobotu nastoupí na start se třemi týmy v roli servisních vozidel. Doprovodí tři týmy na čtrnáctikilometrové časovce v Düsseldorfu. Vozy se mohou pochlubit několika zvláštnostmi, například vysílačkami a nosiči kol. Vnější vzhled vozů je proveden v designu jednotlivých týmů pomocí fólií.

SKODA-KAROQ-at-TdF-2017

Po 30 letech startuje Tour de France opět v Německu. První etapa – časovka – vede od düsseldorfského výstaviště po známé Královské aleji a podél Rýna zase zpět k výstavišti. Bude to premiéra pro Düsseldorf i pro model Karoq, neboť nové kompaktní SUV se před svým uvedením na trh, které proběhne koncem roku, poprvé ukáže na veřejnosti. Tři servisní vozy doprovodí týmy „Team Dimension Data“ z Jihoafrické republiky, Lotto NL – Jumbo‘ z Nizozemska a „Lotto Soudal“ z Belgie na čtrnáctikilometrové časovce. Nebudou pouze pojízdným skladem náhradních dílů pro závodníky, na palubě budou mít i doprovodný personál, který bude se závodníky ve spojení pomocí vysílaček.

Vozy jsou individuálně upravené v barvách jednotlivých týmů: „Team Dimension Data“  v kombinaci černé, bílé a zelené barvy, tým „Lotto NL – Jumbo“ bude žlutočerné, tým „Lotto Soudal“ doprovodí červenobílý vůz. Na střechách se bude skvět nápis „RIDE ON WITH #KAROQ“.

Škoda je oficiálním partnerem největšího cyklistického závodu na světě už 14 let. Více než 250 pořadatelských, doprovodných a servisních vozů značky Škoda během 23denní Tour de France ujede zhruba 2,8 milionu kilometrů.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru