Novinka na trhu pneumatik – pojištění zdarma na tři roky

Nákupem originálních pneumatik nebo kompletní sady kol BMW a MINI s označením hvězdy zákazníci automaticky zdarma získají nové pojištění pneumatik po dobu 36 měsíců. Pojištění v prvních 12 měsících kryje 100 % nákladů v případě poškození. 

P90252448_lowRes_free-transparent-and

Pojištění pneumatik získá zákazník automaticky nákupem nové sady pneumatik nebo kompletní sady kol. Datum nákupu značí začátek pojištění. Po dobu 36 měsíců jsou zákazníci pojištěni proti všem formám poškození ostrými předměty, jako hřebíky nebo rozbitým sklem, proti poškození způsobeným při parkování, proti vandalismu či krádeži.

Proto pojištění pneumatik nevyžaduje složitý katalog kritérií, určující způsobilost. Pojistné krytí ovlivňuje pouze začátek pojištění, díky čemuž je celý proces transparentní a pro zákazníka snadno pochopitelný. První rok po zakoupení je hrazeno 100 % z pořizovací částky. Druhý rok se hradí 75 % nákladů a ve třetím roce polovinu.

Při vývoji nového modelu společnost BMW Group pracuje v úzké kooperaci s různými mezinárodními výrobci pneumatik. Pneumatiky jsou testovány v nejrůznějších simulacích a zatěžkávacích zkouškách na přibližně 50 různých faktorů, včetně opotřebení, brzdné vzdálenosti, vysokého výkonu a komfortu. Výsledkem jsou originální pneumatiky, které mají na bočnicích symbol hvězdy. Tyto pneumatiky jsou přizpůsobeny konkrétnímu modelu a pohonnému systému, což zaručuje vynikající ovladatelnost vozu, jeho stabilitu a kontrolu za všech okolností a v jakékoliv dopravní situaci. Vykazují nízký valivý odpor, který snižuje spotřebu paliva. Pneumatiky s dojezdovou technologií run-flat ujedou v případě nutnosti dalších 80 km při rychlosti 80 km/h.

Nové pojištění pneumatik BMW a MINI je k dispozici v Německu, Švédsku, Norsku, Finsku a Dánsku, stejně jako Španělsku, Itálii a Portugalsku. V březnu 2017 začali pojištění pneumatik svým zákazníkům nabízet také prodejci v Rakousku, Polsku, České republice a Rumunsku. Pojištění zahrnuje celou Evropu, a proto platí i pro cesty do zahraničí.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru