Zetor rozjíždí už posedmé svou show

Na cestu dlouhou několik tisíc kilometrů po celé Evropě se vydávají už posedmé traktory značky Zetor v rámci oblíbené Zetor Tractor Show. Od května do října navštíví traktory během akce celkem devět evropských zemí a představí novinky na 60 místech. Svou lokální premiéru letos zažije akce v Chorvatsku a v Rakousku. Prezentaci brněnských traktorů si každoročně nenechá ujít několik tisíc zájemců.

 Zetor

Show je ojedinělou formou představení novinek a produktů z portfolia značky. V letošním roce se veřejnost může těšit na představení nového MAJORU HS, nebo traktorů modelových řad PROXIMA a FORTERRA s emisním řešením STAGE IV.

Na každé zastávce budou odborníci ze společnosti a také zástupci místního prodejce, kteří budou návštěvníkům k dispozici, rádi jim poradí a zodpoví jejich dotazy.

Show startuje již 22. května v Chorvatsku, kde Zetor počátkem roku uzavřel spolupráci s novým distributorem. Akce tady bude mít svou premiéru a následně se přesune do Švýcarska, Rakouska, Polska, Litvy, Švédska, Nizozemska nebo Velké Británie a svou pouť uzavře v říjnu ve Francii. Plánováno je 60 zastávek v devíti zemích Evropy.

Akce byla za celou dobu konání k vidění ve více než 20 evropských státech, zorganizováno bylo téměř 400 zastávek a akcí se zúčastnilo přes 60 000 návštěvníků.

V roce 2016 oslavila značka Zetor 70 let od svého vzniku. Za dobu své existence prodala více než 1,3 milionu traktorů do 136 zemí světa. Díky vlastnímu výrobnímu a vývojovému centru v Brně jsou traktory neustále inovovány, a poskytují tak zákazníkům tu nejlepší kombinaci síly a výkonu motoru, jednoduchého účelného provedení a vynikající provozní efektivity. Portfolio značky v současné době zahrnuje čtyři modelové řady traktorů (MAJOR, PROXIMA, FORTERRA a CRYSTAL), plánuje se rozšíření na šest modelových řad. V roce 2015 se představil designový koncept Zetor by Pininfarina, který bude postupně aplikován na všechny modelové řady.

 



Facebook

Nejčtenější

Nahoru