Sladkých sedmnáct?

Pamatujete, když vám bylo 17? Na prahu dospělosti už máte nějaké tý zkušenosti a znalosti, a zároveň ve vás ještě zůstává mladická hravost i dynamika. Sladkých 17 je totiž přesně ten věk, kdy si můžete užívat to nejlepší z dospívání i dospělosti.

Kia Rio_´Sladkych 17´_a

Pamatujete si, jaké byly vaše vztahy v sedmnácti? I když jen málokdy to byly vztahy na celý život, v tomhle věku jsou plné emocí a prožíváte je naplno.

A o čem se to tu bavíme? Narozena v roce 2000 letos slaví 17. narozeniny. Kia Rio na českém trhu oslavila sedmnáctiny svého modelu netradičním stylem, slušivým jednorázovým outfitem – graffiti. Design karoserie v barvách mladého dospívajícího páru, muže a ženy, předznamenává směr, kterým automobilka chce oslovit své zákazníky. Setkání s novou KIA Rio, to je láska na první pohled a bez zábran.

Kia Rio_´Sladkych 17´_d

Je sice mladý, ale přitom elegán. Nabízí vám bezpečnost a maximální pohodlí. V sedmnácti ještě rostete a Kia Rio není výjimkou. Tento mladík se vytáhl a je jeden z největších ze své třídy. Je o 15 mm delší, přičemž o 10 mm se prodloužil rozvor, což znamená více místa pro posádku, ale také větší stabilitu vozu, dokonce i kufr má vysoce nadprůměrných 300 litrů. Prostě je na něj spolehnutí, a klidně mu věřte i při parkování, rovné zadní okno i malé převisy z něj dělají skvělého partnera třeba na hezký večer ve městě. Je z něj přehledně vidět, slepé úhly jsou minimální.

Kia Rio_´Sladkych 17´_c

Mladá dáma je smělá. Chce se ukázat, tak do toho. Že je pouze litrový tříválec málo? Nejnovější motor Kia 1,0 T-GDI nabízí výkon přes 88 kW, a protože je to lehká váha, je jasné, že si s ní užijete notnou dávku legrace. S šestistupňovou manuální převodovkou vám dá možnost ji dostat plně pod kontrolu. Klidně ji zkuste rozhýbat do tempa, můžete si to dovolit, je už dospělá, a tak klidně nechte ručičku tachometru dotknout se až 190 km/h. Ovšem jako správná teenagerka drží dietu, vystačí jen s 4,7 litru benzínu na 100 km.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru