Peugeot představí Instinct Concept v Ženevě

Peugeot k tomuto koncepčnímu vozu přistoupil s jediným cílem, a tím byla svoboda. Svoboda zvolit si režim řízení a zážitky. Svoboda pohybu. Výsledný výtvor dostal název PEUGEOT INSTINCT CONCEPT.

 0PEUGEOT_INSTINCTCONCEPT_2702STYP018

 

 

 

Peugeot Instinct Concept má ztělesňovat trvalé spojení mezi značkou a potěšením z jízdy prostřednictvím autonomního vozu se samočinným řízením Peugeot. Samočinné řízení znamená příští automobilovou revoluci. Tuto technologii budou schopni nabízet všichni výrobci. Rozdíl bude spočívat v tom, jak na to půjdou.

Poprvé v historii přichází auto s funkční platformou I.o.T . Jde o platformu Samsung Artik Cloud, která spojuje automobil s cloudem svého majitele. Peugeot Instinct Concept funguje v celkové symbióze s celou řadou připojených zařízení a vytváří zcela nový přístup k mobilitě. Vůz využívá data, která se s ním uživatel rozhodne sdílet a která pocházejí z chytrých telefonů, hodinek nebo systémů inteligentních budov.

0PEUGEOT_INSTINCTCONCEPT_2702STYP016

Každodenní aktivity nyní probíhají plynule, bez přerušení. Peugeot Instinct Concept se zapojuje do různých aktivit od ovládání funkcí v domě svého majitele (např. zamykání, osvětlení), přes cestování, trávení volného času, až po práci.

Peugeot Instinct Concept nabízí čtyři režimy jízdy, dva klasické (Drive Boost nebo Drive Relax) a dva samočinné (Autonomous Sharp nebo Autonomous Soft). Systém Peugeot Responsive i-Cockpit přináší nový pohled na kabinu, která je přizpůsobená potřebám samočinného řízení. Rozhraní se konfigurují – před, během a po použití – podle zvoleného způsobu jízdy a profilu uživatele. Řidič si po celou dobu ponechává nad vozem Peugeot Instinct Concept kontrolu. V režimu se samočinným řízením může provést příkaz či manévrovat prostřednictvím zařízení i-Device na středové konzole.

 

 

 



Facebook

Nejčtenější

Nahoru