Jeep Grand Cherokee, Alfa Romeo Giulietta atd.

Na okreskách v okolí slovenského města Skalica jsme měli příležitost se opět po delší době projet Giuliettou s novým motorem a Jeepem Grand Cherokee MY 2016. 

img_1122

Grand Cherokee je pořád kus velkého auta, třílitrový šestiválec ho žene vpřed silou více než dvouset koní. Jeho chování na relativně úzkých silničkách odpovídá váze dvou tun, ale jízda je svižná, řidič má komfortní a pohodlný posez v širokých kožených křeslech a cítí se bezpečně i na polních cestách. Šlo o model tohoto roku, takže netrpělivě čekáme na případné změny nového ročníku 2017, který by měl přijít každým okamžikem. Doufáme, že se nám ho podaří získat k velkému testu pro naše čtenáře co nejdříve v novém roce.

img_1100

Na krátké projížďce jsme ochutnali také červenou Alfu Giuliettu s naftovým motorem o výkonu 88 kW vybavenou automatem. Malé, přítulné a stylové auto pro singly a jejich partnerky nezklamalo, převodovka je ovšem spíše pro dámy, motor sice zabíral celkem hezky odspodu, i když byl dost slyšet jeho chrochtavý zvuk, ale muži by asi dali přednost něčemu silnějšímu. Ve zkratce se dá říci, že to byla příjemná zkušenost.

Pořídili jsme několik snímků i jiných vystavených skvostů, které Vám předkládáme jako zákusek a které jistě poznáte sami.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru