Autosalon Paris Motor Show speciál – nové SUV Seat bude Arona

Seat zveřejnil na tiskové konferenci podrobné informace o svém dalším produktovém vývoji. Po letošní premiéře modelu Ateca bude v roce 2017 následovat modernizovaný Leon, uvedení páté generace modelu Ibiza a příští rok završí debut v segmentu crossoverů s novým modelem Arona, inspirovaným názvem města na ostrově Tenerife na Kanárských ostrovech (stejné jméno má také místo v italském kraji Piemont). 

Paříž Seat

Pařížský autosalon je pro značku příležitostí k prezentaci její vize, v níž je síťově propojený automobil klíčem k budoucí mobilitě. Za tím účelem vznikl jedinečný koncept dvojité expozice s nabídkou zážitků ve formátu 4D, které umožňují návštěvníkům emocionální kontakt se značkou i městem Barcelona. Součástí expozice je například amfiteátr 4D s nepřetržitou tiskovou konferencí a konfigurátor, který používá technologii BitBrain, umožňující individualizaci modelu Ateca v souladu s emocemi a nervovými signály návštěvníků.

„Síťově propojený vůz jako základ uživatelských zkušeností je naší vizí budoucnosti mobility. Chceme, aby měl automobil na trhu postavení služby, která nabízí digitální, propojené zážitky,“ řekl Luca de Meo, předseda představenstva společnosti Seat, která chce být vedoucí značkou v oblastech konektivity a digitalizace. Společnost se například stala první automobilovou značkou na světě, nabízející aplikaci kompatibilní se systémem CarPlay, který umožňuje zobrazovat a ovládat obsahy chytrého telefonu iPhone prostřednictvím uživatelského rozhraní vozidla.

 

 



Facebook

Nejčtenější

Nahoru