Nejlepším užitkáčem roku 2017 vyhlášen Crafter

Velký bratr legendárního Transporteru, nově vyvinutý značkou Volkswagen Užitkové vozy, byl zvolen nejlepším lehkým užitkovým vozem roku 2017. Mezinárodní porota, složená z motoristických novinářů se specializací na užitková vozidla z 24 evropských zemí, udělila svými hlasy toto prestižní ocenění novému modelu Crafter.

dbf20160907003

Samostatně vyvinutý a vyráběný Crafter, který byl koncipován podle požadavků zákazníků a disponuje mnoha inovacemi a velkým počtem asistenčních systémů, obdržel toto prestižní ocenění již před svým uvedením na trh.

Ocenění převzal předseda představenstva značky Volkswagen Užitkové vozy, Dr. Eckhard Scholz, v rámci letošní výstavy IAA Užitkové vozy v Hannoveru od předsedy poroty, jímž je Jarlath Sweeney. Scholz během slavnostního ceremoniálu uvedl: „Máme radost z toho, že po modelové řadě T v předchozím roce obdržel nyní toto mimořádné ocenění také nový Crafter. Jsme velmi hrdí na náš nejnovější produkt a na náš tým, který odvedl nejlepší práci, aby z modelu Crafter učinil nejlepší velké lehké užitkové vozidlo. Využijeme toto ocenění k podpoře úspěšného uvedení na trh.“



Facebook

Nejčtenější

Nahoru