Ateca X-Perience do terénu se ukáže v Paříži

Seat představí model Ateca X-Perience na Pařížském autosalonu 2016. Nevšední novinka ztělesňuje možnosti modelové řady a svým dobrodružným charakterem a terénními vlastnostmi boří konvenční hranice.

ateca-xperience-01-s

Model Ateca X-Perience disponuje větší světlou výškou, tuhým nastavením podvozku, univerzálními pneumatikami pro všechny druhy povrchu, novými nárazníky, lakem odolným vůči poškrábání, exkluzivními 18“ koly z lehké slitiny, motorem 2.0 TDI o výkonu 190 k, sedmistupňovou převodovkou DSG s pádly na volantu pro manuální řazení, pohonem všech kol 4Drive s mezinápravovou spojkou Haldex a vyspělou elektronickou uzávěrkou diferenciálů XDS.

ateca-xperience-03-s

Vůz s matným lakem karoserie v přírodním olivově zeleném odstínu a s výjimečnými terénními vlastnostmi osloví zákazníky, kteří upřednostňují dobrodružnější životní styl.

Výbava modelu Ateca X-Perience zahrnuje kompletní arsenál asistenčních systémů, nejnovější generaci informačního a zábavního systému Easy Connect, systém Seat Full Link, Media System Plus s 8“ displejem, přihrádku Connectivity Box, která umožňuje bezdrátové nabíjení chytrého telefonu, a exkluzivní aplikaci ConnectApp.

ateca-xperience-02-s

 



Facebook

Nejčtenější

Nahoru