Nová etapa pro Citroën C4 Picasso

Druhé generace vozu Citroën C4 Picasso, která se na trhu objevila v roce 2013, se prodalo 300 000 kusů. Další etapu svého automobilového života začíná psát Nový Citroën C4 Picasso dnes. Má novou přední masku, dvoubarevnou střechu a výběr čtyř různě pojatých interiérů.

81932

Je vybaven novými intuitivními a užitečnými technologiemi: víko zavazadlového prostoru s hands-free otevíráním, nová nabídka konektivity Citroën Connect Nav a motor 1.6 THP 165 S&S s převodovkou EAT6.

Nový Citroën C4 Picasso se v České republice nabízí ve třech úrovních výbavy: LIVE, FEEL a SHINE. Od první úrovně nabídne vůz všechny prvky aktivní a pasivní bezpečnosti ve standardu, stejně tak jako automatickou klimatizaci, audiosystém, automatické stěrače, mlhová světla, elektricky ovládaná okna a vyhřívaná zpětná zrcátka a hliníkové disky kol 17“. Vyšší úroveň výbavy přidává zadní parkovací asistent, aktivní systém sledování mrtvého úhlu, hands free přístup a startování vozu, panoramatickou obrazovku 12“ s HD rozlišením, navigační systém 3D v češtině s integrovanou mapou Evropy a 5 letou aktualizací zdarma, funkce Mirror screen + WiFi. Nejvyšší výbava SHINE nabízí navíc balíček Park Assist, zatmavená skla oken, hands free otevírání víka zavazadlového prostoru a další okrasné prvky.

Současně je v nabídce i široká příplatková výbava formou zvýhodněných paketů: Pack City, Pack City Camera, Pack Park Assist 360, Pack Drive Assist I a II, Paket Bi-Color, atd.

Výrazně se rozšířila nabídka čalounění a barev interiérů: černý, modrý, světlý, šedý. Vůz nabízí i novou paletu barev karoserie, kterou tvoří odstín Lazuli Blue plný energie a dynamiky a odstíny Sable a šedá Acier. Tyto barvy doplňují stávající odstíny bílá Banquise, červená Rubi, šedá Shark, černá Onyx a hnědá Moka.

Vůz jde do prodeje s nabídkou tří dieselových motorů (BlueHDi 100 S&S s manuální převodovkou/BlueHDi 120 S&S s manuální šestistupňovou převodovkou nebo s automatickou šestistupňovou převodovkou EAT6 / BlueHDi 150 S&S s manuální šestistupňovou převodovkou nebo s automatickou šestistupňovou převodovkou EAT6).

Nabídku motorů doplňuje benzinový motor 1.6 THP 165 S&S s automatickou převodovkou EAT6.

Ceny začínají na úrovni 479 900 Kč pro C4 Picasso LIVE 1.6 BlueHDi 100 S&S MAN a 534 900 Kč pro Grand C4 Picasso LIVE 1.6 BlueHDi 120 S&S MAN6



Facebook

Nejčtenější

Nahoru