Adidas ukázal Messiho a čím kope

Se začátkem fotbalové sezony 2016/2017 přichází adidas Football, celosvětový lídr v oblasti fotbalu, s edicí nejmodernějších kopaček Speed of Light. Trojice kopaček je inspirována lomem světla, ke kterému dochází při experimentech se světlenou rychlostí a ukáže se ve třech barevných provedeních – Solar Red, Solar Yellow a Solar Blue.

Messi+PR_02

 

Speed of Light navazuje na edici Mercury Pack, chromované kopačky představené před vrcholy uplynulé sezony, a přichází v tkaničkové a beztkaničkové variantě. Prémiová verze 16+ bez tkaniček  zajišťuje celistvý povrch celé boty a snižuje odpor vzduchu.

Kopačky Messi 16+ a 16.1 PUREAGILITY byly inspirovány nejlepším hráčem všech dob a mají zaručit perfektní stabilitu díky purecut sock systému a díky promyšlené konfiguraci kolíků umožní otočky a kličky ala Messi úplně každému. Boty se pyšní zářivou modrou barvou, která upoutá na první pohled.

Tak vzhůru na kvalitní fotbal. Teď už to musí jít skoro samo.
+H20371_FO_eCommerce_first_never_follows_SPEED_OF_LIGHT_FW16_ACE_P0_Laceless_Sp_LS_Ace_Detail_Sole_WithLogo_0005_+H20371-~1

 

 

 

 

 

 

 



Facebook

Nejčtenější

Nahoru