Alfa Romeo Giulia – italská kráska se odhaluje

Nová Alfa Romeo Giulia bude k dispozici ve třech stupních výbavy (Giulia, Super a Quadrifoglio) a v šesti kombinacích motorů a převodovek: se vznětovým přeplňovaným motorem 2.2 o výkonu 150 nebo 180 k s šestistupňovou manuální nebo osmistupňovou automatickou převodovkou, zážehovým motorem 2.0 o výkonu 200 k s osmistupňovou automatickou převodovkou a zážehovým přeplňovaným motorem 2.9 V6 BiTurbo o výkonu 510 k s šestistupňovou manuální převodovkou.

Alfa Romeo Giulia

Alfa Romeo Giulia

Nová Giulia, která je vrcholným vyjádřením konceptu meccanica delle emozioni (mechanika emocí), nabízí osobitý italský design a optimální rozložení hmotnosti na nápravy, důmyslné zavěšení kol Alfa Link (patent Alfy Romeo) a nejpřímější řízení na trhu.

Pro dosažení nejlepší výkonové hmotnosti sáhla Alfa Romeo po ultralehkých materiálech, jakými jsou uhlíkový kompozit, hliník, hliníkový kompozit a plasty. Jedinečná technická řešení použitá u Giulie Quadrifoglio zahrnují technologii Torque Vectoring a aktivní spoiler Active Aero Splitter, který aktivně řídí přítlak ve vysokých rychlostech.

V rámci celé řady se objevují pokročilé bezpečnostní technologie, jako například integrovaný brzdový systém IBS, který významně snižuje brzdnou dráhu, zlepšuje odezvu brzdového pedálu a eliminuje vibrace od ABS.

Exkluzivní bezpečnostní technologie zahrnují systém varování před čelním nárazem FCW s funkcí AEB a ochranou chodců, jež aktivně brzdí v případě, že tak řidič neučiní sám.

Novou Alfu Romeo Giulia je již možné objednávat u všech dealerů.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru