Toyota Corolla po faceliftu

Toyota Corolla je nejoblíbenějším modelem značky a prodává se asi ve 150 zemích světa. Loni se prodalo přes 1,3 milionu a stala se opět nejprodávanějším autem světa. Corolla představuje zhruba pětinu celosvětových prodejů automobilky Toyota. Letos v létě přijde na evropský trh faceliftovaná verze.

corolla-mc-2016-17alloy-front

Přední část vozu prošla stylistickou proměnou s důrazem na širší postoj a reprezentativní design. Změny najdeme v podobě malé horní části masky chladiče lemované novými sdruženými světlomety s diodovými zdroji, včetně nových LED trubic. Přepracovaný je přední nárazník s velkou spodní částí masky chladiče. Vnější kliky dveří dostanou nový chromový dekor. Na zádi jsou nové koncové svítilny typu LED a rovněž nový chrom, který vůz opticky rozšiřuje.

Do nabídky přibyly tři nové barvy laku – bronzová Platinum, červená Tokyo a hnědá Earth. Bezpečnostní paket Toyota Safety Sense nabídne bezpečnostní systém pro předcházení kolizím (PCS), systém pro hlídání jízdních pruhů (LDA), systém rozpoznávání dopravních značek (RSA) a automatická dálková světla (AHB). Jelikož uvedené bezpečnostní technologie snižují riziko výskytu dopravní nehody, majitelé nové Toyoty Corolla se mohou těšit na výhody nižších sazeb pojištění, nebo zařazení do cenově příznivější pojistné kategorie.

corolla-mc-2016-17alloy-rear



Facebook

Nejčtenější

Nahoru