Opel Astra Sports Tourer – je k dispozici v ČR

Po uvedení nového modelu Astra, který před nedávnem získal dokonce titul evropského auta roku (COTY), představil Opel novinářům verzi kombi Sports Tourer. Jeho cena začíná na 344 900 Kč, prodejci již přijímají objednávky a první vozy se dostanou k zákazníkům už na začátku dubna. Video z první jízdy vám nabídneme již brzy.

Astra Sports Tourer

Astra Sports Tourer

 

Na pětidveřový hatchback Astra i kombi Sports Tourer už eviduje automobilka více než 130 000 objednávek. Kombi verze patří u českých zákazníků k žádanějším, takže Opel očekává zvýšený zájem o Astru právě nyní. Posádku určitě potěší větší vnitřní výška, více prostoru pro nohy vzadu i větší zavazadlový prostor, jehož objem se zvětšil o 80 litrů až na 1630 litrů.

„Nová Astra Sports Tourer a nová Astra hatchback – to jsou dvě strany téže mince. Obě představují kvantový skok pro Opel i pro celou kompaktní třídu. Kromě ultramoderní konektivity a evolučního designu je verze kombi ještě více zaměřená na účinnost,“ komentuje nový model Dr. Karl-Thomas Neumann, předseda představenstva Opel Group. „Astra Sports Tourer představuje perfektní kombinaci praktičnosti a dynamiky: Více prostoru, nižší hmotnost a inteligentní sofistikované prvky výbavy jako např. dveře zavazadlového prostoru, které se otvírají a zavírají samočinně pouhým kývnutím nohy pod zadním nárazníkem.“

Pro Astru Sports Tourer je připravena nabídka motorů s výkony od 70 kW (95 k) do 147 kW (200 k). Jejich průměrná spotřeba se pohybuje od 3,4 do 6,2 l/100km, emise CO2 činí od 89 do 142 g/km. Jedná se o motory nejnovější generace – zážehové i vznětové motory objemu od 1,0 do 1,6 l.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru