Ženeva – program Ford Vignale se rozšiřuje

Ford na autosalonu v Ženevě představuje nové modely Ford Vignale a také nové služby určené zákazníkům tohoto speciálního programu zaměřeného vedle samotných automobilů na celkovou zákaznickou zkušenost.

 

Ford odhalil nový Ford Edge Vignale a nový Ford S-MAX Vignale. Ceny modelu Edge Vignale zveřejní společnost v průběhu letošního roku, Ford S-MAX Vignale mohou zákazníci v některých evropských zemích objednávat již dnes.

Společnost také poprvé ukázala Ford Mondeo Vignale s pětidveřovou karoserií, který se začne prodávat od roku 2017, a koncepční studii připravovaného modelu Ford Kuga Vignale. Dále představila novou výbavu na přání, která od příštího roku nabídne zákazníkům ještě širší možnosti, jak přizpůsobit vnější vzhled modelů Mondeo Vignale a S-MAX Vignale osobnímu vkusu.

Rozšířenou modelovou řadu Ford Vignale bude možné objednávat v provozovnách FordStore. Zde se nacházejí speciální „koutky Vignale“, v nichž je zákazníkům k dispozici osobní manažer programu. Již dnes je v provozu 300 prodejních míst FordStore z plánovaných pěti set.

Ford zároveň představuje novou nabídku účasti na exkluzivních akcích pro zákazníky Ford Vignale. Jedná se například o Velkou cenu F1 v Monaku, zahradnickou show v Chelsea nebo VIP premiéry na filmovém festivalu v Cannes.

 



Facebook

Nejčtenější

Nahoru