Lexus RX: Jude Law v hlavní roli

Lexus v rámci propagace nového vozu angažoval hollywoodského herce a producenta Juda Lawa. Ten se objeví v nové kampani s názvem „Live the Life RX“.

Jude Law má přitáhnout pozornost k novému modelu Lexus RX (MY2016) z kategorie luxusních SUV.

2016-jude-the-20life-20rx-02

Lawova spolupráce s automobilkou Lexus bude komplexní. Zákazníci se budou moci díky ní nechat unést skrze interaktivní video i dramatické umění. Všechny prvky kampaně „Live the Life RX“ v sobě budou spojovat svět luxusu, zákaznické zkušenosti s jízdou ve voze i dokonalé řemeslné zpracování interiéru i exteriéru automobilu. Jude Law nebude chybět ani v televizním spotu, jenž se natáčel na okouzlující francouzské riviéře a v krásných kopcích kolem italského města Fiuggi.

Story před hotelem

Televizní reklama, která se vysílá po celé Evropě, znázorňuje hotelového sluhu, jenž přebírá klíčky od Lawova RX, usedá za volant nového výrazného SUV a vydává se v rychlém tempu na mimořádnou cestu plnou luxusních zážitků. Spot natočený z přímého pohledu účastníka ihned vtahuje diváka do nového hektického a vzrušujícího světa. Když se sluha vrací k hotelu, objevuje se Law, přebírá klíčky a usedá do vozu. Okamžitě pozná, že něco není úplně v pořádku, ale úmyslně odjíždí pryč, nechávaje za sebou hotelového sluhu, který mohl alespoň na chvilku poznat, co znamená „Live the Life RX“.

2016-jude-the-20life-20rx-04
„Miluji řízení a rozptýlení, které je s ním spojené. Koncepce kampaně „Live the Life RX“ mi přišla velmi zajímavá, neboť je pravdou, že správný vůz může skutečně být klíčem k mimořádným zážitkům. Tým automobilky Lexus chtěl uvést v život něco, co dokáže pohltit a oslovit každého, kdo se vydává na cestu. To jsem poznal na vlastní kůži,“ poznamenal o natáčení spotu herec.

 Televizní reklamu „Live the Life RX“ můžete zhlédnout na zde; video zachycující atmosféru při natáčení naleznete zde.

Lexus RX čtvrté generace, který byl představen v evropské premiéře v září 2015 na autosalonu ve Frankfurtu, je již v prodeji.

 



Facebook

Nejčtenější

Nahoru