Model KIA X-Car podle seriálu X-Men

 

Společnost Kia Motors se připravuje na odhalení nové verze kompaktního SUV Sportage inspirovaného seriálem X-Men, vytvořené speciálně v rámci probíhající spolupráce s filmovým studiem 20th Century Fox a franšízových práv k seriálu X-Men. Druhá generace modelu Kia X-Car vznikla za účelem propagace nové epizody X-Men: Apokalypsa a sponzorského angažmá automobilky Kia v rámci tenisového šampionátu Australian Open 2016.

Model Kia X-Car druhé generace, inspirovaný postavou Mystique ze seriálu X-Men, napodobuje vzezření a schopnosti proslulé postavy schopné měnit svůj tvar. Kia Sportage s Rafaelem Nadalem za volantem, snažícím se zasáhnout úhlavního padoucha Apocalypse ze seriálu X-Men, postupně změní svoji standardní podobu ve specifické karosářské provedení se speciální matnou texturou ‘tone-on-tone’ a leskle modrým lakem, závodními koly, pneumatikami a dekory karoserie v červeném a žlutém provedení.

Ještě před celosvětovou premiérou epizody X-Men: Apokalypsa (uvedení do kin je naplánováno na květen 2016) se Kia chystá svůj nový vůz odhalit v lednu 2016 v australském Melbourne před zahájením tenisového šampionátu Australian Open 2016, přičemž veřejnost bude moci tento speciální model sledovat ve sportovním centru Melbourne Park po celou dobu turnaje (18. až 31. ledna). Následně se Kia X-Car objeví na nejrůznějších mezinárodních autosalonech a setkáních fanoušků v rámci předehry před květnovou filmovou premiérou.

Model Kia X-Car, odvozený od SUV modelu Sportage, je druhým projektem vývojové studie automobilky Kia vzešlým ze spolupráce s filmovým studiem Fox; prvním projektem byla Kia Sorento, inspirovaná postavou Wolverine, prezentovaná letos v rámci turnaje Australian Open 2015. Letos byla též odhalena zbrusu nová produkční verze modelu Kia Sportage, navazující na celosvětový úspěch skvěle prodávaného výběhového modelu, nyní s atraktivním a zbrusu novým designem exteriéru, celou řadou nových vyspělých technologií a ještě vyšší kvalitou. Zbrusu nová Kia Sportage se počátkem roku 2016 začne prodávat na zahraničních trzích.

 

Kia Sportage_X-Car_00 Kia Sportage_X-Car_02



Facebook

Nejčtenější

Nahoru